Carda Pikec

Postavljeno: March 13, 2016 12:13 am | Kontakt Osoba: Carda Pikec | Cena: 01 | Grad: Sombor | Telefon: 025819947

Carda Pikec - mali oglasi Carda Pikec - mali oglasi Carda Pikec - mali oglasi Carda Pikec - mali oglasi Carda Pikec - mali oglasi Carda Pikec - mali oglasi

Carda Pikec – Pikec je najsevernija čarda na Dunavu u našoj zemlji, postoji još od 1950. godine. Nalazi se u vikend naselju Baračka, u blizini Bezdana, na malom poluostrvu koje opkoljava otvoreni Dunav i njegov rukavac, nekadašnji Zimovnik . Čarda je u oazi zelenila Specijalnog rezervata prirode Gornje Podunavlje , okružena mirisom ribljeg paprikaša. Nadaleko je poznat naš odlični riblji paprikaš i ostali specijaliteti od ribe, sa akcentom i na dimljenu mariniranu belu ribu.
Poznata čarda Šebešfok locirana je na Velikom Bačkom Kanalu. Raspolaže kapacitetom od 60 mesta, a tu je i velika bašta, te najomiljeniji deo za naše goste – splav na samoj vodi. U okviru čarde, nalazi se i dečije igralište.Postojeći pristan čamaca i jahti svratište je sve češćih nautičara koji plove Dunavom. U okolini čarde Pikec postoje postoje izvanredni kapaciteti za eko, biciklistički, rekreativni, lovni i ribolovni turizam.
Internacionalna dunavska biciklistička ruta Euro velo 6 takođe vas dovodi do nas, a tada pored kvalitetne hrane, možete i da odmorite u našem smeštaju.
Anna Caffe je novootvoreni objekat u centru Bezdana, koji obuhvata poslastičarnicu i udoban smeštaj.
U ovom prijatnom ambijentu nudimo vam poslastice poput doboš torte, šampita, kesten pirea, tiramisua…, a tu su i sobe za smeštaj, različitih kapaciteta. Dva Lux apartmana dočaraće vam duh nekih davnih vremena, dok u modernijim sobama mogu odsedati i porodice sa decom ili organizovane grupe gostiju.
Ukupno raspolažemo sa 18 ležaja, dok čarda Pikec ima još 13 kreveta. Za prevoz gostiju obezbeđen je i kombi prevoz.
Caffe – restoran – picerija u centru Bačkog Monoštora omiljeno je mesto za druženje sa prijateljima. Ovo je i prijatan intiman kutak za parove, mirna oaza za romantične trenutke ili samo uživanje u kafici. Svakog petka, goste zabavlja živa muzika – pop, rok, zabavna, narodna.
Vise informacija na
Za informacije I rezervacije pozovite nas 025 819947025 819909025 807700
Proverite zasto ko jednom dodje dolazi ponovo

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca
Captcha Ucitaj novu sliku