Digitalna stampa Taff line

Postavljeno: July 3, 2016 7:05 pm | Kontakt Osoba: Taff line | Cena: 01 | Grad: Beograd | Telefon: 0113096095

Digitalna stampa Taff line - mali oglasi

TAFF Line štamparija nudi Vam širok asortiman usluga u oblasti

– Sito štampe i tampon štampe
– Laserskog graviranja – markiranja
– Štampe na pločastim i fleksibilnim materijalima od papira, PVC folija, ceradnog platna
– Direktne štampe na pločastim materijalima
Digitalna štampa velikih formata ima široku primenu u spoljašnjem i unutrašnjem brendiranju, jer pruža neslućene mogućnosti. U zavisnosti od namene gotovog proizvoda, za štampu koristimo različite medije, kao što su PVC folije, reklamne cerade, bilbordi, sajamski štandovi, foto tapete, kliritne police.
TAFF Line digitalna štampa koristi mašinu najnovije generacije, izuzetno visokog kvaliteta otiska i velike brzine štampe. Štampanje se vrši bojama koje daju originalan print i otporne su na sve spoljašnje i vremenske uslove više godina.
Pored kvalitetne i brze digitalne štampe, nudimo Vam i izradu kompletnog reklamnog materijala rokovnici, olovke, majice, upaljači, kese, privesci, USB memorije, vizit karte i još mnogo toga. Naš tim će izraditi probni uzorak, u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Ukoliko ste zadovoljni ponuđenim rešenjem, Vaš reklamni materijal će biti gotov u najkraćem mogućem roku.
Takođe, bavimo se izradom svetlećih reklama, displeja, 3D slova i svetlećih totema, uz garanciju kvaliteta. U našem timu nalaze se i alpinisti specijalizovani za montažu reklama na velikim visinama.
Profesionalnost u radu, kao i vrhunski kvalitet usluge preporučili su nas kod velikog broja klijenata među kojima se nalaze ambasade, državne institucije, preduzeća, banke, sportski klubovi, obrazovne institucije i drugi. Ukoliko želite vrhunski dizajniran i odštampan materijal, TAFF Line štamparija je prava adresa za Vas.
Kontakt tel 011 30 96 095 063 82 353 70
Vise informacija

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca
Captcha Ucitaj novu sliku