Izrada ograda kapija nastresnica I gelendera

Postavljeno: May 17, 2016 11:29 pm | Kontakt Osoba: Bravarija Vranic | Cena: 01 | Grad: Beograd | Telefon: 0641650794

Izrada ograda kapija nastresnica I gelendera - mali oglasi Izrada ograda kapija nastresnica I gelendera - mali oglasi Izrada ograda kapija nastresnica I gelendera - mali oglasi Izrada ograda kapija nastresnica I gelendera - mali oglasi Izrada ograda kapija nastresnica I gelendera - mali oglasi Izrada ograda kapija nastresnica I gelendera - mali oglasi

Bravarija Vranic postoji jos od 2001 godine i nalazi se u Beogradu-Vozdovcu. Zahvaljujuci nasoj opremljenosti i strucnosti,spremni smo za svaki izazov u poslu,unosimo puno inovacija, kreativnosti i trudimo se da uvek budemo drugaciji. Uz dugogodisnji uspesan rad i kvalitet nasih proizvoda isticemo se i konkurentnim cenama. Nasi klijenti saradjuju sa nama vec godinama, a vecina novih klijenata dolazi na osnovu preporuke korisnika zadovoljni nasim uslugama.

Nas proizvodni program cine tradicionalni i savremeni dizajn, projektovanje po vasim ili nasim modelima,skicama,idejama i izradi vise vrsta ograda,kapija,gelendera,nadstresnica,garaznih vrata,gazista,ravne i kruzne stepenice,zastakljivanja terasa,lakih konstrukcija, stolova,stolica,ljuljaski,klackalica,razne police,ravne i kruzne klupske separeje,boksove za pse, salona,auto-prikolica i jos mnogo toga od glatkog,grifovanog i punog gvozdja.

Postupak saradnje

besplatan dolazak na teren,dogovor-uzimanje mera,izrada,farbanje,transport i montaza.
Vise informacija na

Za dalje info. 011 3941864064 16 50 794 Ivan

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca
Captcha Ucitaj novu sliku