Prodaja stanova Nova Varos

Postavljeno: January 31, 2016 10:51 pm | Kontakt Osoba: Nikola | Cena: 01 | Grad: Nova Varoš | Telefon: 069633300

Prodaja stanova Nova Varos - mali oglasi Prodaja stanova Nova Varos - mali oglasi Prodaja stanova Nova Varos - mali oglasi Prodaja stanova Nova Varos - mali oglasi Prodaja stanova Nova Varos - mali oglasi

Stanovi razlicite strukture povrsine od 20m do 120m kvadrata odlicnog rasporeda.Posedujemo strukture svih stanova garsonjere,jednosobne,jednoiposobne,dvosobne ,dvoiposobne i cetvorosobne.Funkcionalni ,svi sa terasama .Visok kvalitet gradnje i ugradnih materijala.Toplotna i zvučna izolacija usaglašena sa tehničkim propisima i normativima.
Zgrada se nalazi u mirnom delu na 70m od skijalista sa zicarom.
U samom centru Nove Varosi a sa prelepim pogledom na planinske predele. To je atraktivna lokacija. U blizini zgrade nalaze se obdanište, škola, Dom zdravlja, filijale banaka i svi ostali sadržaji bez kojih je teško zamisliti kvalitetan i ugodan život.
Nova Varos je jedna od najcistijih vazdusnih banja u Srbiji.U okolini se nalaze tri jezera Uvačko, Zlatarsko i Radojina, kao i jedan od najlepših prirodnih nacionalnih parkova – Rezervat Uvac.
Zgrada poseduje kompletnu dokumentaciju.Vrhunski kvalitet gradnje.
Zgrada poseduje video nadzor,interfon,centralno grejanje ili individualno centralno grejanje,aluminijumski radijatori sa instalacijom u podu ,sigurnosna blindirana vrata, visekomorna PVC stolarija, italijanska keramika i prva klasa parketa.

Za sve informacije pozovite nas
Tel 069 633300

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca
Captcha Ucitaj novu sliku