Prodajem 1.5 sobni stan na Vidikovačkoj padini-Rakovica

Postavljeno: March 16, 2016 2:31 pm | Kontakt Osoba: Milan | Cena: 35000 | Grad: Beograd | Telefon: +381638112142

Prodajem 1.5 sobni stan na Vidikovačkoj padini-Rakovica - mali oglasi Prodajem 1.5 sobni stan na Vidikovačkoj padini-Rakovica - mali oglasi Prodajem 1.5 sobni stan na Vidikovačkoj padini-Rakovica - mali oglasi Prodajem 1.5 sobni stan na Vidikovačkoj padini-Rakovica - mali oglasi Prodajem 1.5 sobni stan na Vidikovačkoj padini-Rakovica - mali oglasi Prodajem 1.5 sobni stan na Vidikovačkoj padini-Rakovica - mali oglasi

Prodajem 1.5 sobni stan površine 46 m2 u Beogradu, u ulici Mome Stanojlovića broj 11, Vidikovačka padina ,Rakovica, između Vidikovca i Kneževca, 200 metara od gradskog prevoza.
U blizini je vrtić, škola, prodavnice , pošta, banke, ambulanta, apoteke, pijaca.
Na ulazu u objekat su ulazna Alu vrata, stepenište ulaza obloženo kvalitetnom keramikom, ograda stepeništa od inox-a, gelenderi metalni. Zgrada poseduje interfon.
Fasada je demit sa odličnom toplotnom i zvučnom zaštitom ugodan boravak tokom cele godine i završnim slojem od bavalita. Zgrada je završena krajem 2011.g. a stan useljen krajem 2012.g. Zgrada i ima svoje dvori te sa parking mestima.
Stan je opremljen PVC 5 komornom fasadnom stolarijom sa venecijanerima, prozorske klupice PVC, hrastov parket standard, galanterija jake i slabe struje – Aling. Kvalitetna keramika i sanitarije u kupatilu, visina stana standardna, ulazna uvozna blind vrata, moleraj u beloj boji, klima u stanu invertorska, grejanje stana je autonomno na struju sa Al radijatorima.
U stanu je sve novo, u cenu nije uračunat nameštaj koji se vidi na slikama, ali moguća je prodaja i sa nameštajem. Stan se sastoji od spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, dva hodnika i velikim kupatilom.
Uz stan se dobija i ostava od 6 m2 koja se nalazi pored stana i koja nije uračunata u kvadraturu. Objekat, a time i stan je u postupku legalizacije.

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca
Captcha Ucitaj novu sliku