Restoran Bajka Lazarevac

Postavljeno: April 4, 2016 10:06 pm | Kontakt Osoba: Irena | Cena: 01 | Grad: Lazarevac | Telefon: 0118122812

Restoran Bajka Lazarevac - mali oglasi Restoran Bajka Lazarevac - mali oglasi Restoran Bajka Lazarevac - mali oglasi Restoran Bajka Lazarevac - mali oglasi Restoran Bajka Lazarevac - mali oglasi Restoran Bajka Lazarevac - mali oglasi

Restoran Bajka Lazarevac – Istorija našeg restorana je veoma zanimljiva. Prvo je otvoren 20.08.1990. kafe pod nazivom Zanzibar koji je bio najposećeniji kafić u to vreme. Kod nas su tada gostovali mnogi od poznatih pevača i muzičkih grupa u to vreme , među kojima se ističu Bora Čorba ,Neverne bebe , Madam Piano i mnogi drugi. Nakon nekoliko godina uspešnog rada kafić je prerastao u piceriju Bajka pa je lokal doživeo kompletno renoviranje. Veliki izbor pizza koja su pravili vrhunski pizza majstori sa naših prostora u specijalno napravljenoj peći na drva obezbedili su nam veliki broj zadovoljnih gostiju. Naše pizze na drva su postala nadaleko poznata. Da bi pružili gostima veći izbor jela picerija 2001 god. prerasta u restoran domaće kuhinje BAJKA.
Pored pizza na drva koje smo zadržali sada nudimo i preko 50 drugih jela .To su klasična jela sa roštilja, više vrsta riba i poslastica , zatim specijaliteti koje možete samo kod nas probati.
Naše specijalitete su probale mnoge poznate ličnosti od kojih su samo neki Princeza Jelisaveta Karađorđević,Milan Gutović ,Sergej Trifunović ,Goca Tržan ,Žarko Paspalj i mnogi drugi.
Bajka je 2006 god. proglašena i svrstana među 20 najboljih lokala.
U letnjem periodu možete uživati u prijatnoj atmosferi naše cvetne i ušuškane bašte. Bašta nam je kapaciteta 40 mesta. Restoran Bajka nudi svojim gostima svake nedelje porodični ručak sa 30 popusta.
Restoran ima prijatnu atmosferu i tihu muziku,sastoji se od 2 dela sa po 30 mesta i pogodan je za manje proslave,rođendane, krštenja,poslovne ručkove… Svaki dogovor je moguć i mi ćemo učiniti sve da naši gosti budu uvek zadovoljni.
Za informacije pozovite 011 8122812Dostava-063 314618

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca
Captcha Ucitaj novu sliku