StTs TEHNIČKI PREGLED

Postavljeno: January 24, 2016 11:45 pm | Kontakt Osoba: sTOJANOVIC | Cena: 01 | Grad: Beograd | Telefon: 011/3979710

StTs  TEHNIČKI PREGLED - mali oglasi StTs  TEHNIČKI PREGLED - mali oglasi StTs  TEHNIČKI PREGLED - mali oglasi StTs  TEHNIČKI PREGLED - mali oglasi StTs  TEHNIČKI PREGLED - mali oglasi StTs  TEHNIČKI PREGLED - mali oglasi

St Ts je firma koja se bavi tehničkim pregledom vozila, registracijom vozila kao i kasko osiguranjem vozila. Jedino vozilo, koje je tehnički ispravno može da garantuje sigurnost i jedino kao takvo može biti registrovano. Za bezbednost u saobraćaju ključni faktor je tehnička ispravnost vozila.
Firma St Ts nalazi se na opštini Voždovac i svojim klijentima nudi niz pogodnosti. Jedna od tih pogodnosti je i plaćanje na rate bez odlaska u banku. Tehnički pregled, osiguranje vozila, registracija vozila i kasko osiguranje, dobićete brzo i po veoma pristupačnoj ceni.
Tehnički pregled vozila vrše naši ovlašćeni radnici koji imaju dugogodišnje radno iskustvo. Tehnički pregled radi se po propisima koji su u vezi sa tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati sva vozila u saobraćaju.
Sa našom firmom St Ts više ne morate da brinete, i više sebi ne morate da postavljate pitanja gde uraditi tehnički pregled, gde registrovati kola i gde uraditi registraciju vozila Sada vam je se sve to dostupno na jednom proverenom mestu – St Ts Beograd.Kontakt 011 397 97 10 064 245 42 71

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca
Captcha Ucitaj novu sliku