Stts tehnicki pregled

Postavljeno: August 10, 2018 4:27 pm | Kontakt Osoba: Stts tehnicki pregled | Cena: 1000 | Grad: Beograd-Palilula | Telefon: 0113979710

Stts tehnicki pregled - mali oglasi Stts tehnicki pregled - mali oglasi Stts tehnicki pregled - mali oglasi Stts tehnicki pregled - mali oglasi Stts tehnicki pregled - mali oglasi

St Ts je firma koja se bavi tehničkim pregledom vozila, registracijom vozila kao i kasko osiguranjem vozila. Jedino vozilo, koje je tehnički ispravno može da garantuje sigurnost i jedino kao takvo može biti registrovano. Za bezbednost u saobraćaju ključni faktor je tehnička ispravnost vozila.
Firma St Ts nalazi se na opštini Voždovac i svojim klijentima nudi niz pogodnosti. Jedna od tih pogodnosti je i plaćanje na rate bez odlaska u banku. Tehnički pregled, osiguranje vozila, registracija vozila i kasko osiguranje, dobićete brzo i po veoma pristupačnoj ceni.
Tehnički pregled vozila vrše naši ovlašćeni radnici koji imaju dugogodišnje radno iskustvo. Tehnički pregled radi se po propisima koji su u vezi sa tehničkim uslovima koje moraju ispunjavati sva vozila u saobraćaju.
Sa našom firmom St Ts više ne morate da brinete, i više sebi ne morate da postavljate pitanja gde uraditi tehnički pregled, gde registrovati kola i gde uraditi registraciju vozila Sada vam je se sve to dostupno na jednom proverenom mestu – St Ts Beograd.
Tu smo za Vas
Kontakt tel 011 3979-710, 064 2454-271

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca




Captcha Ucitaj novu sliku