Vidikovac,58m2,bez posrednika

Postavljeno: May 11, 2016 10:44 am | Kontakt Osoba: Milan | Cena: 00 | Grad: Beograd | Telefon: 062494432

Vidikovac,58m2,bez posrednika - mali oglasi Vidikovac,58m2,bez posrednika - mali oglasi Vidikovac,58m2,bez posrednika - mali oglasi Vidikovac,58m2,bez posrednika - mali oglasi Vidikovac,58m2,bez posrednika - mali oglasi Vidikovac,58m2,bez posrednika - mali oglasi

Stan se nalazi na jedanoj od najvišljih delova grada Beograda i lepim vidikom. Okružen prostranim zelenim površinama, koje mu daju posedan izgled i šarm. Naselje karakteriše i dobra pozicioniranost, odlična povezanost sa brojnim autobusima do centra grada, autoputa i sajma, što ga u kombinaciji sa zelenilom i brojnim restoranima čini izuzetno funkcionalnim i prijatnim mestom za život. U neposrednoj blizini zgrade se nalazi crkva Svetog Luke, Filmski grad, Pionirski grad, sportski centar Košutnjak, restoran Devetka.
Stan je na sedmom spratu stambene zgrade od devet spratova sa četiri stana na spratu u ulici Luke Vojvodica. Ima svoj pripadajući podrum. Dva lifta su na usluzi stanarima. Trosoban stan od 58m2 ima idealan raspored kompletno je uredjen sa stvarima i klimatizovan je. Zgrada je povezana na daljinsko grejanje koje uključuje i neiscrpne količine tople vode, što je od izuzetne važnosti. Interkom, telefon i kablovska televizija će vam bit od velike pomoci u svakodnevnom životu.Privatna prodaja je bez posrednika, stan je uknjižen, vlasnistvo 1 1, bez tereta.
Cena snižena – EUR 61900. Za pogledati pozovite Milana na 062 494 432

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca
Captcha Ucitaj novu sliku