Zemlja za cvece, visokokvalitetni humus

Postavljeno: March 19, 2017 4:26 pm | Kontakt Osoba: Jovana | Cena: 00 | Grad: Veliko Gradište | Telefon: 0659871204

Zemlja za cvece, visokokvalitetni humus - mali oglasi Zemlja za cvece, visokokvalitetni humus - mali oglasi Zemlja za cvece, visokokvalitetni humus - mali oglasi Zemlja za cvece, visokokvalitetni humus - mali oglasi Zemlja za cvece, visokokvalitetni humus - mali oglasi Zemlja za cvece, visokokvalitetni humus - mali oglasi

Vec dugi niz godina bavimo se proizvodnjom kvalitetne zemlje koja je svoju primenu nasla i u bastovanstvu, vrtlarstvu i povrtarstvu. Nastala je biorazgradnjom komposta i treseta gde smo petogodisnjom obradom uspeli da je dovedemo do sastava koji je idealan za koriscenje u rasadnicima cveca, povrca i voca ili ukoliko zelite da oplemenite vec isposcenu zemlju u vasim vrtovima ili bastama i sacekate prolece spremni za sadnju novih biljaka. Zemlja je PH neutralna, slabo karbonatna i jako humusna. Posedujemo sertifikat o plodnosti zemlje, izdatu od strane nadleznog instituta u Pozarevcu, gde mozete videti tacnu specifikaciju sastava zemljista.
U ponudi imamo pakovanja od 5,10, 20 i 50 litara. Razvoz vrsimo svakodnevno na teritoriji Beograda, Panceva, Smedereva, Pozarevca.
Za sve ostale informacije mozete nas kontaktirati na
e-mail
tel. 381 659871204
Cene
5 litara – 35 dinara
10 litara – 60 dinara
20 litara – 120 dinara
50 litara – 250 dinara
Jovana, Veliko Gradiste

Podeli: | |

Prijavi Spam

Kontaktiraj Prodavca
Captcha Ucitaj novu sliku